Review van Jacko Meijaard
Affiliate Marketing,  Reviews

Affiliate Marketing Revolutie – Review & Ervaringen – van Jacko Meijaard


Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie kopen?


Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een cursus die als doel heeft mensen leren hoe je op het internet geld kunt verdienen.

De methode die hiervoor wordt aangeleerd is Affiliate Marketing. Met zijn website InternetSuccesGids is Jacko een van de meest bekende online marketeers op het Nederlandse web. 


Maar wat is de Affiliate Marketing Revolutie nou precies? En is Jacko Meijaard betrouwbaar? Of is hij niets meer dan een praatjesmaker met een cursus.

Speciaal voor deze review hebben we de Affiliate Marketing Revolutie gekocht om te ontdekken welke waarde er in schuilt.

1: Wie is Jacko Meijaard?
2: De Affiliate Marketing Revolutie – Wat is het?
2.1 Jacko’s methoden onthuld?
2.2 Mijn Affiliate Marketing Revolutie review
2.3 Resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie
3 Is Jacko Meijaard betrouwbaar?
3.1 Jacko Meijaard in het AD – Interview
3.2 Ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie kopers
4: Is de cursus de moeite waard? 
4.1 Eindoordeel en aanbevelingen


Wie is Jacko Meijaard?

Kaart met Yerseke in Zeeland
De kaart met het plaatsje Yerseke in Zeeland.

Wie al wel eens een video van Jacko Meijaard heeft gezien komt tot de conclusie dat het eigenlijk gewoon een normale man is.

Hij komt uit het dorpje Yerseke in Zeeland, en noemt zichzelf vaak gewoon een “nuchtere Zeeuw”.

Jacko Meijaard begon aan een studie journalistiek op het HBO en heeft een MBO diploma in verkoop afgerond, maar merkte al gauw dat school niet was wat hij zocht.


Van jongs af aan was hij actief met verschillende websites. Als een jongen met interesse in videogames begon hij verschillende game websites, waar veel bezoekers op af kwamen.

Hij kon wat geld verdienen met deze websites door advertenties te gebruiken, maar de voornaamste reden dat hij dit deed was omdat hij het leuk vond om de websites te maken en bij te houden met nieuwe content. 

Geld verdienen met gamen
Gamen en websites maken: Jacko Meijaard in zijn puber jaren

Vanaf 2012 begon hij met een andere vorm van geld verdienen, namelijk met Affilliate Marketing.

Door producten van bedrijven zoals bol.com of andere websites zoals PayPro te reviewen of artikelen over te schrijven verdiende hij zijn geld. 


Uitleg businessmodel Affiliate Marketing

Dit werkt op de manier dat wanneer iemand een bepaald product koopt, na een review te hebben gelezen op een van Jacko’s websites, er automatisch een bedrag als beloning naar Jacko gaat. Dit kan op elk moment van de dag, websites draaien 24/7 per dag. 

Op deze manier kun je een inkomen opbouwen zonder dat je zelf actief aanwezig bent. Je schrijft een keer een artikel of review, laat de website ranken in Google en het geld stroomt binnen.


Commissies variëren, maar kunnen bij dure producten oplopen van een paar tientjes naar zelfs honderd euro! Dus 5 verkopen op een dag levert dan al gauw een flink bedrag op. 


Toen Jacko merkte dat hij hier zijn geld mee kon verdienen stortte hij zich hier volledig op. Met als resultaat dat hij, naast het beginnen van de Affiliate Marketing Revolutie, in december van 2018 zijn droomhuis kon kopen. 

Het leuke aan Jacko Meijaard is dat hij zelf totaal niet overdrijft met het laten zien van bijvoorbeeld de verschillende BMW’s die hij heeft.


In de InternetSuccesGids Podcast vertelt Jacko dat hij in het eerste kwartaal van 2019 al meer omzet heeft gedraaid dan in heel 2018. Kortom: Deze nuchtere Zeeuw gaat lekker. 


De Affiliate Marketing Revolutie: Wat is het?

Zoals eerder vermeld is de Affiliate Marketing Revolutie een videocursus. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je vanaf punt 0 een succesvolle affiliate website kunt opbouwen.

Het leuke en goede aan de cursus is dat het heel erg geschikt is voor iedereen, en niet alleen voor techneuten.

Anno 2019 leven we natuurlijk in een tijd dat het voor veel mensen al mogelijk is om een eigen website te bouwen, maar toch schrikt de technische kant veel mensen af.

“Als ik het kan, kan iedereen het doen. “

Jacko Meijaard

Jacko’s methoden onthuld

Als je de cursus hebt aangeschaft krijg je toegang tot een speciale e-learning omgeving met veel verschillende modules en trainingen. 

Interface van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

In deze verschillende modules leer je dus vanaf het 0 punt hoe je succesvol kunt gaan worden in Affiliate Marketing.

Zelfs voordat je ook maar even in de praktijk aan de slag gaat, is er een hele belangrijke module om mee te beginnen: De Inspiratie en motivatie module is afgelopen maand toegevoegd aan de AMR.

Video in de mindset module affiliate marketing revolutie
Een van de video’s in de mindset module: Het is mogelijk. Hier komen leden van de Affiliate Marketing Revolutie aan bod die succes hebben behaald.

Hier vertelt Jacko over de mindset die je als ondernemer nodig hebt om op het internet geld te verdienen, maar ook überhaupt om succes te halen in het leven. 


Verschillende onderdelen van modules

De modules bevatten de volgende onderdelen:

Starten met Affiliate Marketing
Hier wordt ingegaan op het aanmelden bij verschillende affiliate marketing platforms, kiezen van je domein naam en het kiezen van een product om te gaan promoten.

Je website inrichten
Hier leer je je website bouwen, pagina’s en berichten aan te maken, een logo aan te passen, homepagina titel te veranderen, kortom: Je website verkoop klaar te maken!

Hoog scoren in Google (SEO / Zoekmachineoptimalisatie)
Google is je grootste vriend. Dat is de titel en het idee achter deze module. Je leert hier zoekwoordenonderzoek doen, effectieve permalink structuur te gebruiken, de theorie achter SEO , dus kort gezegd: Hoe je hoog in Google kunt ranken. 

Puntjes op de i.
In deze module leer je bepaalde kleine, maar zeer belangrijke dingen zoals het instellen van een uitgelichte afbeelding, hoe je berichten op je homepage kan plaatsen en de auteursinformatie kan aanpassen.

Voorbeeld van een module in de affiliate marketing revolutie
Voorbeeld van de interface van een module. (In dit geval: Geld met emails)

Geld met emails (Emailmarketing)
The money is in the list. Het geld zit in de lijst. Dat is een uitspraak die vaak wordt gebruikt met betrekking tot emailmarketing. Er is veel winst te halen als websites email lijsten gaan gebruiken om producten te promoten.

Alles komt samen (Landingspagina maken,  CTA buttons maken)
De titel zegt het eigenlijk al. Alles wat je tot nu toe hebt geleerd komt samen in deze module. Je leert de belangrijkste dingen om bezoekers om te zetten naar klanten.

Meten is weten (Google Analytics / webmaster tools)

Een van de meest belangrijke onderdelen van een succesvolle website zijn de statistieken. Niet in de laatste plaats omdat je uit statistieken de meeste informatie haalt waar bezoekers vandaan komen, waar ze geïnteresseerd in zijn, en hoe je je website het beste kunt optimaliseren.

Daarnaast krijg je ook toegang tot wel zes(!) extra instructiemodules, die extra uitleg bevatten waardoor eigenlijk alle vragen en aspecten beantwoord worden. 

Module email marketing van de affiliate marketing revolutie
De 6 instructiemodules die je kan gebruiken als je een website zonder het Marketheme maakt in WordPress.

Kortom: De Affiliate Marketing Revolutie is met meer dan 75 video’s een onthulling van de succesformule van Jacko Meijaard’s affiliatewebsites.

De blueprint voor businessen die online geld willen verdienen

Deze business blue-print is met toegankelijke video’s geschikt voor zowel beginners als gevorderden om te beginnen te bouwen aan een passief inkomen.

EcomReviews.nl

Daarnaast krijg je een van Jacko’s websites te zien. Zo kun je kijken hoe hij zijn website heeft vormgegeven, wat zijn schrijfstijl is, en zelfs welke producten hij heeft gepromoot.


Mijn Affiliate Marketing Revolutie review

Aan het begin was ik vrij sceptisch over de cursus. Op de homepagina van de Affiliate Marketing Revolutie staat met grote koeienletters: Mijn 7500 euro per maand methode onthuld.

De voorpagina van de website InternetSuccesGids.nl van Jacko Meijaard
De voorpagina van de website InternetSuccesGids.nl van Jacko Meijaard.

Ik was gewend van advertenties op het internet dat je hier normaal gesproken niet van uit kan gaan. Toch merkte ik dat er op internet geen negatieve reviews over Jacko Meijaard stonden beschreven. Ik besloot aan de slag te gaan met de video’s. 

Het dashboard van PayPro. Dit is het platform waar vandaan veel affiliate producten worden gepromoot.

Nadat ik de video’s allemaal gezien had kreeg ik een goede indruk van het werk wat gebeuren moest om succesvol te worden en daadwerkelijk geld te verdienen. Mijn aanmelding bij PayPro verliep ook goed, en na het opsturen van identificatiedocumenten kreeg ik een bericht dat ik aan de slag kon gaan. 

Dit is het Internet Succes GIds Forum
Dit is het forum waar je na aankoop van de AMR revolutie toegang

Het Internet Succes Gids forum, waar je na aankoop van de affiliate marketing revolutie toegang tot krijgt, is een zeer behulpzame plek. Vriendelijke forumleden die hun inkomen al verdienen via het internet delen hun tips en tricks en beantwoorden vragen die ik had. 


Resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie

De eerste maand zag ik nog niet echt verkopen binnen komen, op een spontane verkoop van 28 euro na. Deze kwam van een artikel die ik nog maar een week online had staan!

Mail gepromoot

 

Wel zag ik een gestage groei in de organische bezoekers die via Google op mijn website terecht komen. Het is een kwestie van tijd voordat er meer mensen via mijn website een aankoop gaan doen!

Het leuke is dat ik dit als een soort side projectje deed. Als ik hier meer tijd in had gestopt was het nog sneller gegaan.

EcomReviews.nl

Wel ga ik zeker door met de website, met als doel hier na een jaar minstens 1500 euro per maand mee te verdienen. Volgens de ervaren internet marketeers op het forum moet dit zeker te doen zijn, als je elke dag minstens 1 uur aan je website werkt. 


Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Door het volgen van de cursus heen merk je dat Jacko zijn bijnaam als nuchtere Zeeuw zeker verdiend heeft. Hij spreekt heel down to earth over zijn eigen zaken, deelt veel informatie en is op de forums ook eerlijk naar leden van de AMR toe. 

Je kan merken dat hij daadwerkelijk geïnteresseerd in de websites van forumleden en hun bijbehorende problemen die ze onderweg tegen komen. Hij is erg actief op het eerdergenoemde forum, waar hij in bijna elk topic wel reageert. 

Zoals eerder genoemd is Jacko Meijaard ook erg succesvol met zijn websites. Toen hij begon was zijn doel om 250 euro per dag te gaan verdienen. Dit komt neer op zon 7500 euro per maand.


Iedereen in zijn omgeving vertelde hem dat het praktisch onmogelijk was om zulke resultaten te behalen. Tegenwoordig heeft hij dit doel al bereikt, en haalt hij soms niet 10, maar 20 duizend euro per maand.

Deze inkomsten komen voor het grootste deel uit zijn eigen affiliate websites en projecten. De cursus heeft maar een kleine hap uit deze inkomsten.

Hij laat via zijn sociale kanalen zoals Facebook en LinkedIn ook vaak emails zien dat hij deze resultaten heeft behaald. Mailtjes om 3 uur ’s nachts dat hij een verkoop heeft gedaan zijn eerder regel dan uitzondering.

De reden waarom Jacko deze screenshots deelt is dat hij wil laten zien dat een inkomen op internet verdienen echt mogelijk is.


Jacko Meijaard in het AD – Interview

In maart 2018 kwam er een interview met Jacko Meijard in het AD met de serie: 4-urige werkweek: Wie is het gelukt? Het artikel is zeker de moeite waard om te lezen als je je afvraagt of Jacko Meijaard wel te vertrouwen is.

Hij vertelt over het onstaan van zijn business, de drive die hij er achter heeft, en als laatste lees je zijn weekplanning.

Wat gaaf is om te zien dat hij daadwerkelijk vrijheid heeft bereikt. Hij kan, zoals een eigen baas natuurlijk altijd kan, zijn eigen tijd in plannen, maar hij houdt ook veel tijd over dingen die hij belangrijk vindt.

Dit hoort allemaal bij de vrijheid mindset volgens Jacko. Aan het begin werk je hard aan je business en je website(s) , maar na een tijd bouw je een passief inkomen op die ook door gaat wanneer je een dag of 2 niet werkt, of op vakantie gaat. 


Ervaringen van leden Affiliate Marketing Revolutie

De succes lounge is een druk bezochte plek op het ISG forum. Hier delen leden van de Affiliate Marketing Revolutie hun successen en worden ze gevierd.

Er is zelfs een forumlid die een screenshot deelt van zijn laatste verdiensten per maand: 1000 euro!! Het kan dus echt.

Een grafiek waarin in Januari 2019 1000 euro aan commissies is gehaald.

Is de cursus de moeite waard? 

Voor mensen die op korte termijn snel geld willen verdienen op internet is de Affiliate Marketing Revolutie kopen misschien geen goed plan.

Zij zullen namelijk merken dat het passief inkomen opbouwen op het internet tijd en geduld vereist. Voor de mensen die op lange termijn denken is het idee van de Affiliate Marketing Revolutie kopen wel een goed plan.

Zij zien namelijk in dat je op de lange termijn, met discipline en vooral constante vooruitgang, je een heel eind kan komen.

Je hoeft geen ervaring te hebben in het bouwen van websites of het schrijven van blogs. De Affiliate Marketing Revolutie neemt je aan de hand mee door het hele proces.


Affiliate Marketing Revolutie
De Affiliate Marketing Revolutie kan een begin zijn voor jouw succes online!

Het enige wat belangrijk is dat je op een reguliere basis content blijft schrijven en posten, zodat Google je artikelen op gaat pikken.

Je moet gewoon bereid zijn om er elke dag aan te werken, maar zodra je dit doet zul je de vruchten ervan gaan plukken. 


Ik wil niet klinken als een of andere positieve coach zoals Tony Robbins of Michael Pilarczyk, maar je zult echt een succesvolle mindset moeten hebben om hier succes mee te halen.


  • Veel mensen zullen hier mee beginnen maar na een of twee maanden afhaken omdat ze nog geen succes zien.
  • Mensen zijn bang om risico’s te nemen.
  • Veel mensen zijn te bang om te investeren in zichzelf en in een betere toekomst.
  • Mensen denken alleen aan hun geld van nu en denken niet na over de lange termijn. 

Van uitstel komt altijd afstel. 


Deze cursus is van grote waarde. Normaal gesproken zie je ontzettend dure prijzen geplakt worden op trainingen als deze, omdat ze de investering simpelweg waard zijn. 

Als jij nu 997 euro zou investeren, om te leren hoe je op de lange termijn 2000 euro per maand terug kan verdienen, waarom zou iemand dit dan niet doen? 

Simpel. Denken op de korte termijn levert op de lange termijn niks op.

Daarnaast is het ook zo dat wanneer mensen bereid zijn om meer in hun toekomst te investeren, ze ook vaker echt serieus met de training aan de slag gaan en ook daadwerkelijk hun succes halen. 

Maar gelukkig voor iedereen is deze cursus maar 67 47 euro. Met dit lage bedrag is er echt geen excuus meer voor mensen om niet nu te beginnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *