Dropshippen,  E-commerce,  Reviews

De Dropshi(t) Academy – Lees mijn verhaal hier!

Leestijd: 6 minuten

Eerder ben ik begonnen aan een avontuur in de E-commerce, namelijk in de wereld van Bol.com: Ik startte met de Bol Masterclass van Jia Ruan. Na enig succes hier in gehaald te hebben was ik benieuwd naar een nieuw business model. Het hebben van een eigen webshop was iets wat ik altijd al wou doen. Via YouTube kwam ik in aanraking met Shopify en Dropshipping. Vandaag lees je mijn ervaring met de Dropship Academy van Joshua Kaats

Wat is Dropshipping?

Dropshipping is een (voor Nederland ) redelijk nieuw vorm van het hebben van een webshop.

Bij dropshipping verkoop je de producten rechtstreeks vanaf de leverancier. Je hoeft dus geen eigen voorraad te hebben.

Het dropship model

Je hebt een webshop, die je bijvoorbeeld gemaakt hebt met shopify en plaats daarin de artikelen van de leverancier. Als er bij jou een bestelling geplaatst word, dan zet jij deze door naar de leverancier en de leverancier regelt vervolgens de verzending naar jou klant.

Dropshipping is een redelijk laagdrempelige manier om je eigen webshop te starten.>>> Ja, ik wil alles leren over Dropshipping <<<

Wat is de Dropship Academy?

De dropship academy is een video cursus en coaching programma, waarin de de deelnemer stap voor stap uitleg krijgt over het opzetten van een een dropship business.

Aan de hand van video’s legt Joshua Kaats je precies uit welke stappen je moet zetten om succesvol te worden in deze business.

In de wekelijkse coaching sessies, die de coaches van de academy houden, in hun besloten community, kun je live ook al je vragen stellen.

Wie is Joshua Kaats?

De dropship academy van Joshua Kaats

Joshua Kaats is een 23-jarige digital nomad en internetondernemer. Nadat hij de vrijheid van internetondernemen via dropshipping ervaarde, begon hij in 2017 met de dropship academy.

In de academy wil Joshua de kennis delen, die hij in de loop der tijd heeft opgedaan. Vandaag de dag deelt hij actief zijn kennis in zijn Academy, op YouTube en op Instagram.

Joshua maakt op mij een erg betrouwbare indruk. Op zijn YouTube kanaal deelt hij veel gratis content en op Instagram en Facebook is hij ook regelmatig te vinden met nieuwe inzichten. Hij  deelt dus niet alleen content met de academy, maar ook met volgers die nog geen lid zijn.

Wat leer je in de dropship academy?

 • Hoe je overal ter wereld Online geld kunt verdienen.
 • Hoe je een webshop kunt runnen zonder voorraad aan te houden.
 • Hoe je de leveranciers vindt voor de producten die je wilt verkopen.
 • Hoe je een winstgevende niche kan vinden.
 • Welke producten je het best kunt verkopen op je webshop.
 • Hoe je jouw winstgevende business kan automatiseren, zodat je dagelijks maar 1 uur hoeft te werken.
 • Hoe je een webshop opzet zonder technische kennis of ervaring en zonder dat je een dure webdeveloper moet inhuren.
De dropship academy

Maar je leert nog meer…..

 • Hoe je zonder hoog te scoren in Google toch bezoekers op je website krijgt.
 • Je leert bezoekers te converteren naar betalende klanten, door het maken van goede verkooppagina’s.
 • Hoe je een winstgevende niche kan vinden.

Je leert ook nog….

 • Het gebruik van chatbots.
 • Hoe je een goede relatie met je leverancier opbouwt.
 • Het inzetten van affiliate marketing, zodat anderen jouw webshop promoten.
 • Hoe jou webshop hoog scoort in Google.
 • En hoe je Facebook kan inzetten om je omzet te verhogen.

Je wordt ook lid van de dropship academy family

Als je lid wordt van de Academy, dan krijg je exlusieve toegang tot de Dropship Academy Family. In deze besloten community vind je heel veel gelijkgezinde mensen. Van starters tot gevorderden dropshippers die al een flinke omzet per maand realiseren.

Een reactie van een dropshipper

In de besloten community kun je terecht met al je vragen, je wordt er persoonlijk geholpen door een van de coaches uit de Dropship Academy of door een van de andere leden. 

De Dropship Academy Family is de plek waar je moet zijn, om contact te maken met andere Dropshippers.

Wat kost de cursus van Joshua Kaats en welke bonussen krijg je?

Als jij ervoor kiest lid te worden van de dropship academy, dan geeft Joshua jou ook een aantal bonussen.

 • Bonus 1: premium shopify templates. Als je jou verkopen een boost wil geven, dan is het belangrijk om vertrouwen uit te stralen. Dit kun je bereiken door het gebruik van premium templates.
 • Bonus 2: Cursus chatbots gebruiken. Chatbot berichten worden een stuk vaker geopend dan e-mails en je kunt je klanten een stuk persoonlijker benaderen. Daarom krijg je bij aanmelding, de cursus over het gebruik van chatbots.
 • Bonus 3: Cursus e-mail marketing. In deze cursus leer je hoe je e-mail marketing in kan zetten, om de verkopen in he webshop een flinke boost te geven. Ze zeggen niet voor niks “the money is in the list”
 • Bonus 4: Google mastery. In deze cursus leer je alles over het gebruik van Google ads, Google analytics, Google seo en Google shopping.
 • Bonus 5: finance mastery. In deze cursus leer je alles wat je moet weten over de financiën van je webshop.

Je krijgt dit alles voor het bedrag van € 197,– per maand of je kiest voor de optie om per kwartaal te betalen, in dat geval betaal je € 397,– per kwartaal. bij een kwartaal betaling bespaar je dus € 194,–.

Ik vind dit niet overdreven duur , als je kijkt naar wat je allemaal leert in de dropship academy. Joshua Kaats is zo zeker van zijn zaak dat hij je een 30 dagen niet goed geld terug garantie geeft. Zijn belofte is:

Als je niet binnen 30 dagen je eerste sales gemaakt hebt, dan krijg je al je geld terug.

Dus… is de Dropship Academy betrouwbaar?

Mocht jij vanaf het begin succes willen hebben in Dropshippen ben je aan het goeie adres. De video’s zijn erg duidelijk en na de het stap voor stap uitleg staat er een echte webshop met omzet. Ook voor mensen die al langer dropshippen en eindelijk wel eens resultaat willen zien kan ik de Academy van harte aanbevelen!

Ik wil er wel bij zeggen, dat je goed moet weten wat je wil. In het begin is het veel werk. Je word er dus niet snel rijk van, je moet er echt voor werken. Als je dat vol kunt houden, word je er wel goed voor beloond.

Denk jij dat je het in je hebt? Dan is de Dropship Academy voor jou. Denk jij dat je het niet kan? Dan zou ik geen geld investeren in deze cursus. De coaches van de Dropship Academy willen namelijk alleen werken met mensen die er 100% voor gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *