Reviews,  Trading

Trading Navigator – Review en Ervaringen


Benieuwd naar mijn ervaring met TradingNavigator? Lees dit artikel en kom achter het geheim van succesvolle zelfstandige Nederlandse investeerders: De Trading Navigator Methode.

Review Trading Navigator
De Trading Navigator Methode – Harm van Wijk van Beleggen.com

Geld verdienen met beleggen

Beleggen wordt steeds populairder. Mede door boeken of films op Netflix (Wolf of Wall Street) is er een trend in groei van interesse van Nederlanders voor de wereld van beleggen. 

Er zijn vele vormen van beleggen. Zo kun je beleggen in kunst, goud, vastgoed en zelfs whisky. We beperken ons hier tot het beleggen op de beurs. Mensen beleggen om verschillende redenen.

wolf of wall street trading

Ik wil starten met beleggen.

Klaar om te gaan beginnen met succesvol investeren? Nu is er een geheime kortingspagina die ieder moment offline kan worden gehaald!


Pensioen is geen zekerheid (meer).

Maar met een toekomst waarin een pensioen van de overheid geen zekerheid meer is en de spaarrente ook geen windeieren legt, zoeken de meeste mensen een manier om hun oude dag te verzekeren. 

trading navigator

Door een deel van je vermogen te investeren, is het mogelijk om met je spaargeld een vermogen op te bouwen wat groeit zonder dat je er iets voor hoeft te doen. 


Feit is wel dat 90% van de mensen die zelfstandig gaan investeren vaak in de eerste jaren vooral geld verliezen.


Financiëel expert en mede oprichter van het Financieel Dagblad dr. Harm van Wijk zag dit probleem voor zijn ogen gebeuren. Hij besloot hier wat aan te doen. 


Beleggen.com van Harm van Wijk

Zelf ben ik een tijd geleden in aanraking gekomen met de TradingNavigator via een bijeenkomst van Harm van Wijk.

Tijdens de twee daagse training in Utrecht heb ik me aangemeld voor TradingNavigators. Ik had in het verleden al behoorlijk wat geld verloren door een verkeerde investering. 

Met 32 jaar beleggingservaring kun je spreken van de Nederlandse expert op het gebied van beleggen en traden. Persoonlijk sprak mij beleggen al een hele lange tijd aan, omdat ik bezorgd ben over ons huidige pensioenstelsel. 


Harm van Wijk wordt als expert op investeringsgebied in Nederland vaak gevraagd voor TV shows en de media.

Ik geloof persoonlijk dat de meeste mensen die nu nog geld bijdragen voor hun pensioen bang moeten zijn of ze dit geld nog terug kunnen zien. Om die reden ging ik op zoek naar een manier om mijn eigen pensioen zelfstandig op te bouwen.

Keuze om te investeren: Waarom?

TradingNavigator is een eenvoudige software die je helpt om je geld terug te verdienen op de beurs.

Met die woorden was mijn interesse, maar ook argwaan gewekt. Hoe kan een computerprogramma mij in vredesnaam helpen?

Veel mensen beleggen om hun oudedagsvoorziening wat verder aan te vullen, voor de aflossing van een hypotheek, om vermogen te beschermen of juist te vergroten. 

De verwachting is dat de overheid steeds minder zorgtaken zal vervullen.
Omdat we zelf onze financiële toekomst moeten gaan verzekeren wist ik dat ik moest gaan beginnen met het bouwen van een eigen vermogen. 

Maar door het risico wat je loopt met verkeerde investeringen en het feit dat 90% van de beginners geld verliest, en mijn eigen vervelende ervaring wist ik niet met welke strategie ik moest beginnen.

Om deze reden besloot ik op training te gaan van Harm van Wijk. Ik had hem al wel eens gezien in de Wereld Draait Door. Hij was daar uitgenodigd als expert op het gebied van beleggen en investeren. 

Daar maakte ik kennis met de unieke software genaamd TradingNavigator. Deze software helpt om de trends op tijd te volgen en nooit met emoties en op gevoel te handelen.


Klaar om je toekomst te veranderen?

Op dit moment is er een speciale kortingspagina die ieder moment offline gehaald kan worden.


Handelen zonder emoties, puur op data

In plaats daarvan handel je op pure statistieken. Je stapt in en uit op de juiste momenten. Hierdoor groeit je vermogen.

Je volgt de sporen van de grote beleggers. Op deze manier maak je dus gebruik van de kennis van anderen, “de crowd”. Zo loop je geen trends mis en maak je wederom geen beslissingen op basis van gevoel en emotie. 

Dit geeft als resultaat dat je geen fouten maakt en dus geen geld verliest. Natuurlijk zijn er situaties waar er ook met TradingNavigator verlies is gedraaid (-19% rendement in 2008). Dit kwam echter door het instorten van de beurs en de economische crisis, hier heb je helaas geen vat op. 


Het beste jaar van de afgelopen 25 jaar was in 1997 (+76%). Dat betekent dat je vermogen in dat jaar met bijna drie kwart stijgt. 


Wereldberoemd belegger en Wall Street’s financiëel expert Warren Buffet zegt er het volgende over: “Never depend on a single income”.

Wat dacht ik toen ik hem had gekocht?

Toen ik begon met Trading Navigator moest ik best wennen. De software leek op het eerste ogenblik niet super makkelijk.

Toch bleef ik door gaan met leren en dat lukte door de handige video’s en handleidingen die online te verkrijgen zijn voor leden. Er is een forum aanwezig voor vragen en antwoorden op ieder moment!

Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om in zijn eigen pensioen te gaan voorzien.

Het maakt niet uit op welk tijdstip je begint, in welke levensfase je bent of hoeveel startkapitaal je hebt. Elk begin is een begin. Je bent nooit te laat. 


Je bent nooit te laat om vandaag te beginnen!

Voorbeeld: Je bent 51 jaar oud.

Stel: je doet er vanaf nu een jaar over om op een €1.000 extra inkomen per maand te komen. 

Dan heb je tot je 67ste nog 15 jaar te gaan. Die €1.000 stop je 15 jaar lang elke maand in een defensief index/mutual fund dat gemiddeld 8% per jaar doet, dan heb je op je 67ste…. €339.778 extra!


Voor de mensen die nog twijfelen om te beginnen met beleggen raad ik zeker aan eerst te investeren in de Trading Navigator methode.

(Zeker nu er op dit moment een speciale kortingsactie aan de gang is!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *